Radardetektorainkkal, traffipaxjelző készülékeinkkel, lézerblokkolóinkkal Ön is elkerülheti a sebességhatár átlépésével járó esetleges büntetést, ami 2008 májusától lakott területen (50km/h-ás sebességkorlátozás mellett) 65km/h-val haladva 30.000,- Ft összegű lehet, valamint autópályán (130km/h) hasonló mértékű bírsághoz elég 143km/h-val haladni!

Miért jó?

  • Megóvhat a büntetéstől,
  • Időt takaríthat meg,
  • Biztonságérzetet ad, nem kell az út szélét fürkészni,
  • Védi jogosítványát, pénztárcáját.

Hírszolgáltatás

Nyugati és Japán autóalkatrészek!
Radarantenna aktív lézerrendszerhez PDF Nyomtatás E-mail

Az AL Priority parkolószenzoros lézerrendszer önmagában a lézerek ellen nyújt aktív védelmet. Ha szeretnél hatékony védelmet a radaros sebességmérők (pl. telepített dobozok) ellen is, mostantól megteheted hogy összekapcsolod egy rendszerbe a kettőt: a Beltronics 975e radarantennáját integrálni tudod AL Priority készülékedbe!

Az összekapcsolást az AL Priority Radar/GPS modul használatával tudod kivitelezni, s innentől kezdve a 975e antenna Priority rendszerednek dolgozik - jelzéseit AL Priority készülékeden keresztül kapod. Nem kell tehát kétfelé figyelned - az egész leegyszerűsödik. Aktív lézervédelem és radarérzékelés, egyben!

 

A Beltronics 975e antenna érzékeli valamennyi Európában használatos radaros traffipax frekvenciát, és az AL Priority rendszeren keresztül sáv szűrést is alkalmazhatunk, ha pl. csak a magyarországi mérők ellen szeretnénk aktívvá tenni. Ezzel gyakorlatilag a vakriasztások is teljesen megszüntethetők.  (Az érzékelni kívánt sávok kiválaszthatók a www.alpupdate.com/hu weboldalon. Magyarországon jelenleg a Ka radaros sáv figyelése ajánlott a lézerek mellett!)

 

A komplett professzionális radar- és lézervédelem képlete AL-módra mostantól tehát így fest:

 

al_priority_komplett.jpg

 
< Előző   Következő >
AL Rriority Radar/ GPS Modul
AL Rriority Radar/ GPS Modul
23 900 ,- Ft

Whistler Moto GLO Motoros sisak lámpa
Whistler Moto GLO Motoros sisak lámpa
19 900 ,- Ft

HID XENON szett
HID XENON szett
24 900 ,- Ft

ALP Connect Bluetooth Modul
ALP Connect Bluetooth Modul
37 973 ,- Ft

Beltronics 975e Antenna Alpriority rendszerhez
Beltronics 975e Antenna  Alpriority rendszerhez
139 900 ,- Ft

Figyelmeztetés: A radardetektor nem tévedhetetlen! Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn, vagy nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ez a fizika törvényszerűségei miatt fordulhat elő, nem a készülék hibás működése az oka. A gyártó és a forgalmazó nem vállal felelősséget a sebességtúllépésből eredő büntetésekért és egyéb következményekért! Kérjük olvassa el általános ismertetőnket a radardetektorok működéséről! Az Ön érdekében kérjük, ne vásároljon bizonytalan forrásból! Javasoljuk hogy csak hivatalos disztribútortól vásároljon! Hiszünk benne, hogy a legjobb ár/érték arányú traffipaxdetektort - radardetektort és lézerdetektort szállíthatjuk Önnek! Köszönjük hogy meglátogatta oldalunkat!

© 2018 - www.autolampabolt.hu